HVEM ER JEG?

Hej mit navn er Christian Morais jeg er 18 år og kommer fra Nordjylland, min passion er at hjælpe danske virksomheder med at få succes online på Facebook og Instagram. Jeg går 110% op i at være troværdig, samt være den bedste samarbejdspartner du kan finde.


Jeg er født med Facebook og Instagram ved lommen og har altid syntes marketing og især online marketing er rigtig spændende så derfor har jeg nu taget valget om at starte op som selvstændig marketingkonsulent og jeg håber du vil være en del af den rejse.


Jeg søger altid ny viden, og arbejder med et disciplineret mindset, for at opnå mine målsætninger. Samtidig stræber jeg efter, at gøre en forskel for danske virksomheder, gennem social marketing. At være opvokset med de sociale medier i baglommen, giver mig en kompetent forståelse for mediet. Hånd i hånd med min viden fra min mentor Kasper Knudsen er jeg klædt på, til at vækste din virksomhed gennem annoncering på sociale medier.

Min Mentor

Meget af min viden om marketing har jeg fra et af Danmarks dygtigste markedsføringskonsulent, Kasper Knudsen. Kasper står for markedsføringen for nogle af Danmarks største virksomheder. Her kan der nævnes Joe & The Juice og Jensens Bøfhus. Som min mentor og sparringspartner, har han været med til at støtte op om min faglige og personlige, udvikling inden for markedsføring, samt givet mig mange forskellige kompetencer og værktøjer, hvilket jeg er taknemmelig for. Sammen med Kasper og mange andre kompetente kollegaer i branchen, er jeg er en del af et stærkt community og jeg har derfor altid nogle engagerede og skarpe mennesker jeg kan sparre, videndele og samarbejde med

LAD OS SAMARBEJDE