HVEM ER JEG?

Hej mit navn er Christian Morais jeg er 17 år og kommer fra Nordjylland, min passion er at hjælpe danske virksomheder med at få succes online på Facebook og Instagram. Jeg går 110% op i at være troværdig, samt være den bedste samarbejdspartner du kan finde.


Jeg er født med Facebook og Instagram ved lommen og har altid syntes marketing og især online marketing er rigtig spændende så derfor har jeg nu taget valget om at starte op som selvstændig marketingkonsulent og jeg håber du vil være en del af den rejse.


Jeg søger altid ny viden, og arbejder med et disciplineret mindset, for at opnå mine målsætninger. Samtidig stræber jeg efter, at gøre en forskel for danske virksomheder, gennem social marketing. At være opvokset med de sociale medier i baglommen, giver mig en kompetent forståelse for mediet. Hånd i hånd med min viden fra min mentor Kasper Knudsen er jeg klædt på, til at vækste din virksomhed gennem annoncering på sociale medier.

Relationen er førsteprioritet


For mig er det vigtigste, at jeg har glade og tilfredse kunder, og derfor ønsker jeg naturligvis ikke at indgå et samarbejde, hvis jeg kan se, at vi ikke vil opnå resultater sammen. Mit mål med et samarbejde er udelukkende at skabe langvarige forhold baseret på tillid og god synergi, som konstant vil udvikle sig med tiden for at opnå de absolut bedste resultater

Altid tilgængelig


Jeg er ikke en 8-16 virksomhed, som kun kan kontaktes i et bestemt tidsrum, men jeg kan derimod kontaktes 24/7, og vil altid være klar på en snak om hvordan samarbejdet går. Jeg tror på, at ærlighed og transparens er de vigtigste elementer i et velfungerende samarbejde, og derfor vil jeg tage en ugentlig snak med dig/jer for at melde ud omkring opdateringer.

Min Mentor

Jeg har lært alt jeg ved af Danmarks dygtigste markedsføringskonsulent, Kasper Knudsen. Han er min mentor, og støtter op om min personlige og faglige udvikling. Kasper står for markedsføringen for nogle af Danmarks største virksomheder, og står i ryggen af mig, så jeg altid har en sparringspartner til de forskellige opgaver jeg påtager mig, hvilket sikrer de bedst mulige resultater.


Så er jeg også en del af et stort og stærkt community af mange i samme branche så jeg altid har nogle at sparre med så jeg kan skabe de bedst mulige resultater.


LAD OS SAMARBEJDE